Restaurants

Restaurants in Almelo


Wie een restaurant in Almelo zoekt is hier aan het juiste adres. Er is aan restaurants in het centrum van Almelo namelijk geen gebrek. Zowel in als buiten de stad heb je genoeg keuzes om heerlijk te dineren, of aan het water te eten of te borrelen. Er zijn verschillende eetgelegenheden zoals bistro's en bars.

Zo zijn er:

  • Tapas restaurants
  • Griekse restaurants
  • Chinees catering
  • Fast food restaurants
  • Bars
  • Italiaanse restaurants
  • Vis restaurants
  • Sushi Restaurants

De keuze is reuze. Ook kent Almelo naast diverse restaurants een Escape room, waar je kunt ontsnappen met je vrienden of familie. Aansluitend een hapje en een drankje in een van de vele bars die Almelo kent. De Gastrobar 1910 ligt vlakbij van der Valk Theaterhotel. Net zoals Bier & Wijnlokaal 't Hookhoes en restaurant Kreta. In deze gezellige bistro kan je heerlijke moderne gerechten eten van vis tot vlees. Culinair genieten met een vier- of vijf-gangen diner kan zelf ook tijdens de feestdagen. Hierbij worden heerlijke wijnen geschonken die precies aansluiten bij de smaak en sfeer van het gerecht. Als je dus heerlijk wilt dineren met familie of vrienden in het centrum van Almelo én een locatie aan het water dan moet je bij restaurant Kreta wezen! Tevens kun je een leuke diner cadeaubon bestellen die gebruiken is bij enkele restaurants in Almelo en de Escape room. Op de site van geef een dinercadeau kun je zelf de waarde van de dinercheque bepalen en je geliefde verrassen met een avondje uit. Ook op de website van Altijd Almelo kunt u lezen over al het horeca in Almelo.


Of kies voor een BBQ Catering!

Is het wat lastiger om met een groep uit eten te gaan doordat er weer eens een of ander virus jouw plannen in de war schopt? Denk dan eens aan BBQ Catering. Onder begeleiding van een echte Grillmaster krijg je uitleg en leer je de fijne kneepje van het BBQ-en. Geen zin in uitleg maar wel in BBQ gerechten? Dan kies je voor BBQ catering.Virus proof in de buitenlucht met voldoende onderlinge afstand. In Almelo vinden we het Kolenboertje een specialist op dit gebied!