Carwash Enschede 

Bijna iedereen die een mooie auto heeft aangeschaft is erg zuinig op zijn prachtige bolide. Om een auto mooi te houden is het belangrijk om deze vaak te wassen. Enschede kent vele wasstraten en elke carwash in Enschede heeft wel weer een eigen specialiteit. Maar zijn deze specialiteiten wel zo speciaal en welke wasstraat steekt er met kop en schouders bovenuit? Je leest het in dit verslag over wasstraten in Enschede. 

 

Wat zijn belangrijke criteria voor een wasstraat

Als we naar een wasstraat gaan dan kan deze zich onderscheiden op een aantal factoren. Dit zijn doorgaans de volgende factoren: 

  • Is je auto schoon nadat die door de wasstraat is geweest?
  • Is de prijs voor het wassen van je auto niet te duur?
  • Is het personeel (de autowassers) vriendelijk? 
  • Zijn er veel wasprogramma's om uit te kiezen? 
  • Worden de sponningen van de auto ook goed afgedroogd?
  • Is er gratis koffie aanwezig?
  • Is er een stofzuigerplein aanwezig?
  • Kun je na het wassen ook direct tanken?

 

Als we naar de bovenstaande lijst kijken dan zien we dat er nogal wat factoren zijn waarmee je een wasstraat uit kunt zoeken. In Twente is er één carwash die sterk aan alle bovenstaande criteria voldoet. Perfect Carwash heeft vele carwash filialen en jarenlange ervaring. Het grootste filiaal zit aan Het Poolman 1 in Enschede. Deze carwash heeft als enigste een glansstraat waarmee je auto bijna zo goed als nieuw wordt gemaakt. Het mooie aan de formule van Perfect Carwash is dat je na het wassen je auto kunt stofzuigen op een groot stofzuigerplein waar je nooit op een vrije stofzuiger hoeft te wachten. Na het wassen tank je je auto ook nog even af bij de naastgelegen Netto Tank (onderdeel van Perfect Carwash) en je auto kan er weer helemaal tegenaan

Geweldige acties 

Nog een sterk punt van Perfect Carwash zijn de geweldige acties die ze maandelijks hebben. Ook kun je er altijd met korting wassen als je de Perfect Washcard hebt aangevraagd. Een leuk voorbeeld van de acties zijn dat de wasstraat tijdens Halloween wordt omgetoverd tot een horrorwash en dat ze aan het einde van elk seizoen een aantal weken hebben met hoge kortingen. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb