Demako Woonunits

Wanneer je tijdelijk niet in je huis kunt verblijven óf je een naaste of geliefde heeft zorg nodig kan dat veel stress opleveren. Zo kun je bijvoorbeeld te maken hebben met een verbouwing waarbij je talloze dingen aan je hoofd hebt. Of kun je geen verblijfplaats vinden voor iemand die continu hulp nodig heeft. In beide gevallen is het (tijdelijk) huren/kopen van een woonunit de beste en meest praktische oplossing, aangezien je de unit op het bestaande terrein kunt plaatsen. 

Tijdelijke woonunit

Als je zoekt naar een gegarandeerd kwalitatief woon unit is een tijdelijke woonunit de oplossing die je op jouw eigen grond kunt plaatsen. Wanneer het nodig is om een woon unit te plaatsen heb je vaak andere dingen aan je hoofd. Deze units worden vaak kant en klaar en volledig ingericht aangeleverd, zodat jij je daar geen zorgen meer over hoeft te maken.

2e hands woonunit

Doordat de woon units vaak tijdelijk worden gebruikt is er een levendige handel ontstaan in 2e hands en gebruikte woonunits. Het is een goedkopere optie dan een nieuwe woonunit aanschaffen, maar daarnaast brengt het ook onzekerheid mee. Je weet namelijk niet hoe de woonunit in staat is en hoe het staat met de verzekeringen? Wie regelt het vervoer? Welke regels zijn van toepassing? Ook op het moment dat je dit moet uitzoeken heb je waarschijnlijk geen zin of tijd daarvoor.

Demako Woonunits

Wanneer je dringend een woonunit nodig hebt, maar niet de tijd hebt voor de overige zaken die daarbij horen is Demako woonunits de oplossing. Demako is een lokaal gespecialiseerd op het gebied van woon units.  Zij hebben zelf woonunits die direct kunnen worden geleverd. Daarnaast ondersteunen zij in het papierwerk en overige zaken. Na de aankoop renoveren zij de unit volledig zodat alle mogelijke onzekerheden weg zijn. Verder regelen zij het vervoer van de Woonunit en de plaatsing van de woonunit op de gewenste locatie. Ten slotte, wanneer je de woonunit niet meer nodig hebt kan Demako middels hetzelfde netwerk de woonunit helpen te verkopen. Vanuit Markelo worden de units op iedere gewenste locatie geplaatst.

 

Demako Woonunits
Luttekeveldweg 11
7475 RX Markelo
Tel: 0547 389 758
Mail: info@demako-units.nl
Website: demako-units.nl