Kantoor

Enschede is een grote stad. Met talloze bedrijven en kantoorpanden. Deze bedrijven hebben vaak een goed ingericht kantoor. Tal van werkplekken zijn voorzien van bureaus, bureaustoelen en vergadertafels.

Kantoorinrichting

Scheffer Kantoorinrichting gevestigd aan het Capitool in Enschede heeft al diverse kantoren voorzien van de juiste inrichting met bijbehorend interieuradvies. Een ergonomisch en goed ingericht kantoor zorgt er bovendien voor dat de medewerkers goed kunnen functioneren en de juiste werk houding hebben. Bij Scheffer doen ze net ietsje meer. Elke medewerker krijgt namelijk passend advies over de 'werk' houding en het afstellen van de bureaustoel en tafel. Persoonlijke aandacht en meer dan alleen inrichting, dat is maatwerk. Een goed en verzorgd ingericht kantoor kan bijdragen aan een goede werksfeer, hoge productiviteit en een verzorgd uiterlijk van uw kantoorpand. Het is niet alleen belangrijk dat u een goed en verzorgd interieur krijgt, dit moet uiteraard ook goed en verzorgd blijven.

Project stoffering

Naast de meubels wil je ook dat je kantoor netjes gestoffeerd is met gordijnen en vloeren. En waar nodig nog enige zonwering. Krabbe Stoffering is al jarenlang de specialist voor Enschede en omstreken op dit gebied. Het familie bedrijf weet exact waar een bedrijf behoefte aan heeft. Duidelijkheid en een strakke planning gecombineerd met creativiteit en kwaliteit.

Wrappen

Heb je een nieuwe huisstijl of is je kantoor meubilair verouderd? Dan kun je je kantoor een update geven met wrap folie. Wrap folie kan op nagenoeg alle oppervlaktes bevestigd worden. Denk aan je deuren en ramen. Maar ook hele muren, deurposten en meubilair kun je aanpakken. Heb je een entree met een balie dan is dit helemaal een uitkomst. Een bijkomend voordeel van wrap-folie is dat je snel resultaat hebt zonder overlast op de werkvloer. Na 1 dag is je opfrisbeurt meestal al klaar.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb