Tuinieren in Twente

De steden in Twente zijn ruim opgezet stad met relatief veel groen in het buitengebied en in de parken. Denk maar eens aan het Van Heekpark, Het Volkspark, Het Ledeboerpark en Het Wooldrikspark. Naast het openbare groen zijn er ook voldoende tuinliefhebbers te vinden in de steden en het buitengebied. Veel huizen zijn ook opgeleverd met een grote tuin omdat van oudsher de grondprijs in Twente wat lager ligt dan in het westen van het land. Waarschijnlijk is dit ook de basis van de vele bedrijven die gericht zijn op groen en tuinaanleg Twente.

Voshaar Schuttingen

Voshaar schuttingen in Enschede levert sinds jaar en dag de bekende geïmpregneerde schuttingen met een betonnen frame. Het mooie van dit systeem is dat de schuttingen nauwelijks last hebben van de elementen omdat het hout niet direct in contact komt met water en grond.

 

De laatste jaren zien we een mooie ontwikkeling in het aanbod van Voshaar en soortgelijke bedrijven. Allereerst is er de opkomst van nieuwe materialen zoals het authentieke Douglas hout. De materialen worden ook steeds vaker gebruikt om naast schuttingen ook overkappingen te plaatsen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb