Financieel

Financiële zaken zijn vaak ingewikkeld. Als je hulp nodig hebt voor het afsluiten van een verzekering, hypotheek of zorgverzekering ben je hier aan het juiste adres. Er zijn namelijk diverse onafhankelijke bedrijven die je graag willen helpen bij belangrijke zaken in het leven. Een onafhankelijk financieel adviesbureau kan je helpen als particulier en als je ondernemer bent. Vooral kleine en middel grote bedrijven hebben belang bij financieel ondernemers advies. MKB bedrijven zijn vaak klein en afhankelijk van diverse partijen. Regel nu betrouwbaar en snel de belangrijkste financiële zaken!

Hypotheekadvies Enschede

Heb je een huis gekocht en moeten de financiële zaken nog geregeld worden? Hiervoor kun je het beste onafhankelijk financieel advies vragen aan een bureau wat hier verstand van heeft. Een hypotheek sluit je af voor een langere periode. Een hypotheek moet aansluiten bij je persoonlijke financiële situatie. Dit voorkomt hypotheek achterstand en andere narigheid. Voor hypotheekadvies kun je het beste een afspraak bij De Hypotheker in Enschede maken. Het eerste gesprek is namelijk kosteloos en De Hypotheker is een onafhankelijk partij die niet afhankelijk is van grote geldverstrekkers. Ze zijn al meer dan 40 jaar marktleider in de grote wereld van hypotheken. Ook over het oversluiten van je huidige hypotheek kan de hypotheekadviseur in Enschede je alles vertellen. De huidige lage rentestand maakt het namelijk erg aantrekkelijk om je hypotheek over te sluiten tegen een lagere rente.

Verzekeringen

Kwaliteit en goede service is het visitekaartje van Laponder Voortman, een financieel adviesbureau in Enschede. Meedenken en zoeken naar oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven staat voorop. Onze verzekeringen bieden een uitstekende dekking tegen uiterst scherpe premies. Met Laponder Voortman ben je compleet en gemakkelijk verzekerd. Voor allerlei soorten verzekeringen, van een rechtsbijstandverzekering tot aan een inboedelverzekering ben je hier aan het juiste adres. Ook voor het MKB kun je bij ons terecht tegen scherpe premies en voorwaarden.

Laponder Voortman is toonaangevend op het terrein van verzekeringen voor MKB ondernemers. Onze adviseurs staan je graag te woord en kunnen antwoord geven op iedere vraag die je bezighoudt. Bij onze begeleiding hoort uiteraard ook een vlotte en deskundige afhandeling bij schade. Altijd klaarstaan met de allerbeste service; bij Laponder kan je erop rekenen!

Pensioenadvies

Nog iets wat ze bij Laponder Voortman goed kunnen is pensioenadvies geven. Als financieel adviesbureau zijn ze van alle markten thuis. Zowel bij een hypotheek of verzekering afsluiten zit je hier goed. Pensioen is ook een onderwerp waar we niet altijd mee bezig zijn. Pensioen is echter wel heel erg belangrijk om goed te regelen. Je kunt namelijk op diverse manieren pensioen opbouwen, namelijk:

  • Via je werkgever
  • Staatspensioen of ook wel AOW
  • Privépensioen door zelf te sparen
  • Levensverzekering of lijfrente

De pensioenadviseur in Enschede kan je alles vertellen over de verschillende manieren van pensioen opbouwen. Vragen over werkgeverspensioen en privépensioen horen wij dagelijks. Schroom dus niet om als particulier of bedrijf vrijblijvend contact met ons op te nemen voor de belangrijke zaken zoals pensioen opbouwen.

Algemene voorwaarden opstellen

Het blijft een lastig onderwerp als je weinig tot geen juridische kennis hebt: algemene voorwaarden opstellen. Gelukkig helpen ze je bij Maatwerkjurist graag en hebben ze al een lange tijd ervaring in het vak. Bij maatwerkjurist hebben ze:

  • Optimaal maatwerk
  • Persoonlijk contact met de jurist
  • Juridisch waterdichte algemene voorwaarden
  • Voldoet aan meest recente wetgeving
  • Levering meestal binnen 5 dagen
  • Extra services, zoals toelichting en instructie, adviesverlening en nazorg.

ZIJ leveren ècht maatwerk, opgesteld door een jurist die zich optimaal verdiept in uw bedrijfsvoering!

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb