Makelaar in Nijverdal 

De plaats Nijverdal is een mooie plek om te wonen. Wanneer u op zoek bent naar een woning is het verstandig om een aankoopmakelaar in Nijverdal mee te nemen tijdens de bezichtigingen. 

 

Waarom een aankoopmakelaar

Wanneer je een woning hebt gezien en je wilt deze gaan bezichtigen bedenk dan goed dat een verkoopmakelaar in dienst is van de verkopende partij. Dit betekent dat hij de belangen van de verkoper in acht neemt. Hij werkt in opdracht van de verkopende partij en niet in uw belang. Een aankoopmakelaar kan u ontzorgen op veel vlakken:

- Een aankoopmakelaar is er om uw belangen voorop te stellen.

- Een aankoopmakelaar is een expert. 

- U krijgt een objectieve mening over een woning. Zijn er gebreken dan zal hij deze benoemen en u van de eventuele risico's op de hoogte brengen.

- Een aankoopmakelaar kan de onderhandelingen voor u doen en ervoor zorgen dat u de juiste prijs voor een woning betaald, niet teveel dus. 

 

Een ander groot voordeel is dat een aankoopmakelaar vaak eerder op de hoogte is van de woningen die op de markt komen dan uzelf. Hij kan u dus berichten wanneer er een woning op de markt komt, zodat u als eerste een woning kunt bezichtigen. 

 

Piksen Makelaars in Nijverdal 

Wanneer u op zoek bent naar een kundig makelaarskantoor die transparant werkt en uw belangen voorop stelt, dan bent u bij Piksen Makelaars in Nijverdal aan het juiste adres. Zij hebben een zoekservice dienst. Dit betekent dat u een formulier in kunt vullen. Op dit formulier vult u al uw wensen in. Wanneer er bij hen een woning in de verkoop komt zullen zij u gelijk berichten. Ook wanneer er woningen bij collega makelaars in de verkoop komen worden zij hiervan gelijk op de hoogte gebracht. Wanneer het nieuwe aanbod aan uw wensen voldoet, wordt u gelijk op de hoogte gebracht, zodat u een bezichtigingsafspraak in kunt plannen en als een van de eersten de woning kunt bezichtigen.