Makelaar in Haaksbergen

Haaksbergen 'Ster in Twente' is een dorp in Twente. Een mooie plek om te wonen met de grotere plaatsen zoals Hengelo en Enschede op iets meer dan 10 kilometer afstand. 

Burbach Makelaars

Burbach makelaars is een kleinschalig kantoor en is gevestigd in het centrum van Haaksbergen. De focus ligt bij hen op de huizenmarkt in Haaksbergen. Een groot voordeel van Burbach Makelaars is dat alle medewerkers zelf woonachtig zijn in Haaksbergen en dus van (bijna) alles op de hoogte zijn. 

 

Bij Burbach makelaars staat de klant centraal. Zij werken met korte lijntjes en iedereen is op de hoogte wat er speelt bij de klanten. Dat is wat hen uniek maakt!

 

Aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar schakel je in wanneer jij een woning wilt kopen. Een aankoopmakelaar behartigt jouw belangen en gaat met je mee naar bezichtigingen. Hij zal met een kritische blik naar de aan te kopen woning kijken. Jij kijkt met hele andere ogen naar een woning dan dat de aankoopmakelaar doet. Hij zal je wijzen op de eventuele gebreken en advies geven in de te bieden prijs. Ook zal hij je begeleiden bij de onderhandelingen voor de aan te kopen woning. 

Verkoopmakelaar

Een verkoopmakelaar schakel je in wanneer je je woning wilt verkopen. Een verkoopmakelaar behartigt alleen en enkel de belangen van de verkopende partij. Hij zal de woning bekijken en samen met jou bespreken wat een goede vraagprijs is voor de woning. Hij zal de bezichtigingen met de aankopende partij doen. De onderhandelingen lopen via de verkoopmakelaar. Kortom een verkoopmakelaar ontzorgt en zorgt ervoor dat jouw woning voor de beste prijs verkocht gaat worden. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb